logo
دوره 3، شماره 3 - ( تابستان 1398 )                   جلد 3 شماره 3 صفحات 0-0 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Hashemi Neko S B, Ahmadi H, Mohebbi A. Designing and Validating a Model of Factors Affecting Education Based on Happiness and Vitality Based on the Document of Fundamental Change. Islamic Life Style 2020; 3 (3)
URL: http://islamiclifej.com/article-1-541-fa.html
هاشمی نکو سید بابک، احمدی حسین، محبی علی. طراحی و اعتباریابی مدل عوامل موثر بر تعلیم و تربیت مبتنی بر شادی و نشاط بر اساس سند تحول بنیادین. سبک زندگی اسلامی با محوریت سلامت. 1398; 3 (3)

URL: http://islamiclifej.com/article-1-541-fa.html


1- دانشجوی دکترای فلسفه تعلیم و تربیت، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات، تهران، ایران.
2- استادیار فلسفه تعلیم وتربیت، گروه علوم تربیتی، دانشگاه آزاداسلامی واحد یادگارامام شهرری، تهران، ایران. ، ahmadi77b@yahoo.com
3- دانشیار برنامه ریزی درسی گروه علوم تربیتی دانشگاه علوم انتظامی امین، تهران، ایران.
چکیده:   (1873 مشاهده)
هدف: هدف از این پژوهش اعتباریابی مدل عوامل موثر بر تعلیم و تربیت مبتنی بر شادی و نشاط بر اساس سند تحول بنیادین بود.
روش: پژوهش با توجه به هدف کاربردی و از لحاظ شیوه گردآوری داده‌ها آمیخته اکتشافی (کیفی – کمی) بود. جامعه آماری پژوهش  در بخش کیفی سند تحول بنیادین و در بخش کمی اعضا هیئت علمی دانشگاه‌های دولتی (به تعداد 262 نفر) بودند. حجم نمونه در بخش کیفی منطبق با جامعه آماری و در بخش کیفی 157 نفر بود که با استفاده از فرمول کوکران تعیین شده بود. ابزار مورد استفاده در بخش کیفی چک لیست و در بخش کمی دو پرسشنامه محقق ساخته بود که با استفاده از روایی سازه مورد اعتباریابی قرار گرفت.
یافته‌ها: یافته‌های این پژوهش نشان دهنده آن می باشد عوامل اعتقادی، عبادی و اخلاقی؛ سیاسی - اجتماعی؛ زیستی - بدنی؛ زیبایی شناختی و هنری؛ اقتصادی و حرفه ای و علمی و فناوری بر تربیت دینی نشاط آور (اعتقادات، اخلاق و احکام) تاثیر دارند و نتایج آماری روش تحلیل مسیر نیز اعتبرا مدل طراحی شده را مورد تایید قرار داده‌اند.
نتیجه گیری: به نظر می رسد چنانچه عوامل شناسایی شده در این پژوهش در حوزه تعلیم و تربیت مدنظر قرار گیرند منجر به ایجاد شادابی و نشاط در دانش‌آموزان و محیط مدرسه می‌گردد.
 
متن کامل [PDF 895 kb]   (1330 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: بالینی
دریافت: 1398/5/20 | انتشار: 1398/7/30

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

ارسال پیام به نویسنده مسئول


بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.