logo
دوره 6، شماره 1 - ( بهار 1401 )                   جلد 6 شماره 1 صفحات 0-0 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Mohammadi S, Barati F, Hosseini A S M 1 F B 2 S H. Analyzing the Role of Waqf as an Islamic Teaching on Education and Social Health. Islamic Life Style 2022; 6 (1)
URL: http://islamiclifej.com/article-1-1254-fa.html
محمدی صباح، براتی فرج الله، حسینی سید حسام الدین. تحلیل و بررسی نقش وقف به عنوان آموزه ای اسلامی بر تربیت و سلامت اجتماعی. سبک زندگی اسلامی با محوریت سلامت. 1401; 6 (1)

URL: http://islamiclifej.com/article-1-1254-fa.html


1- دانشجوی دکترای فقه و مبانی حقوق اسلامی، گروه فقه و مبانی حقوق اسلامی، واحد اهوار، دانشگاه آزاد اسلامی، اهواز، ایران.
2- استادیارگروه فقه و مبانی حقوق اسلامی، واحد اهواز، دانشگاه آزاد اسلامی، اهواز، ایران.(نویسنده مسئول) ، Farajollah.barati@yahoo.com
3- استادیار گروه فقه و مبانی حقوق اسلامی، واحد اهواز، دانشگاه آزاد اسلامی، اهواز، ایران.
چکیده:   (959 مشاهده)
یکی از مهمترین مسائلی که در اسلام به آن بسیار تاکید شده، موضوع وقف اموال مسلمین بوده که ثمرات دنیوی و اخروی بسیاری برای آن برشمرده شده. با توجه به گستردگی بحث وقف و اموال موقوفه، سلسله شرایطی در راه، این عمل خداپسندانه مطرح بوده که مضامینی نظیر شرایط واقف، شرایط اموال موقوفه، خرید و فروش مال وقف و سایر موارد در این رابطه را بوجود میآورد، به همین منظور، این پژوهش به بررسی رونق وقف در جهت امور تربیتی و دینی از منظر قرآن و حدیث میپردازد بدان ضرورت که نقش تاثیرگذار وقف مورد غفلت واقع شده و نسبت به گذشته کمتر به این امر خطیر اهتمام می شود. بی شک آشنایی با مزایا و محاسن وقف افراد بسیاری را به این چشمه حسنه سوق میدهدکه این امر یکی از اهداف اصلی این نوشتاراست. موقوفات در زمینه های مختلف موجب خشنودی خداوند متعال میگردد. باعث برکت در مال دنیا و فزونی توشه آخرت میشود. بی تردید وقف اموال در جهت مصارف مؤسسات و مراکزعلمی و حوزه های علمیه نقش وتاثیر بسزایی در ارتقای امور تربیتی و علوم دینی میگردد. از طرفی رونق وقف می تواند در کاهش فقر و ارتقای سلامت جامعه و سبک زندگی اسلامی افراد مثمر ثمر واقع شود. روش انجام پژوهش، توصیفی و روش گردآوری اطلاعات تحقیق به صورت کتابخانه ای و فیش برداری و آماری از اهم مطالب مرتبط بوده است.
واژه‌های کلیدی: تربیت، حدیث، رونق، دین، وقف، قرآن، سلامت
متن کامل [PDF 416 kb]   (395 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: بالینی
دریافت: 1400/9/25 | انتشار: 1401/3/31

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

ارسال پیام به نویسنده مسئول


بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.