logo
دوره 4، شماره 4 - ( زمستان 1399 )                   جلد 4 شماره 4 صفحات 102-91 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Khajevand Z, Aghaahmadi G A, Farrokh Seresht B, Eslami S. Identification of the Effective Factors in the Development and Enhancement of Managers' Critical Thinking. Islamic Life Style 2020; 4 (4) :91-102
URL: http://islamiclifej.com/article-1-882-fa.html
خواجوند زینب، آقا احمدی قربانعلی، فرخ سرشت بهزاد، اسلامی سعید. شناسایی عوامل موثر در شکل گیری و ارتقای تفکر انتقادی مدیران. سبک زندگی اسلامی با محوریت سلامت. 1399; 4 (4) :91-102

URL: http://islamiclifej.com/article-1-882-fa.html


1- دانشجوی دکتری مدیریت دولتی، گروه مدیریت، واحد چالوس، دانشگاه آزاد اسلامی، چالوس، ایران.
2- استادیار، گروه مدیریت، واحد چالوس، دانشگاه آزاد اسلامی، چالوس، ایران (نویسنده مسئول) ، aghaahmady@iauc.ac.ir
3- استادیار، گروه مدیریت، واحد چالوس، دانشگاه آزاد اسلامی، چالوس، ایران.
4- دانشیار، گروه علوم سیاسی، واحد چالوس، دانشگاه آزاد اسلامی، چالوس، ایران.
چکیده:   (1100 مشاهده)
هدف: توانایی تفکر‌انتقادی یکی از مهارت‌هایی است که مدیران را برای مواجهه با مسائل جدید و منحصر‌به فرد دنیای کنونی و عصر اطلاعات و ارتباطات  توانمند می‌سازد. هدف از این پژوهش شناسایی عوامل موثر در شکل‌گیری و ارتقای تفکر انتقادی مدیران است. که قابلیت پیاده‌سازی و عملیاتی شدن را در مطالعه‌های میدانی فراهم آورد.
مواد و روش ها: این پژوهش از لحاظ هدف، کاربردی و بر اساس گردآوری داده ها، توصیفی، از نوع همبستگی می‌باشد. جامعه آماری این پژوهش شامل کلیه مدیران ، به تعداد 174 نفر بوده که از این میزان بر اساس فرمول کوکران تعداد 117 نفر به روش تصادفی ساده به عنوان نمونه آماری انتخاب شدند. ابزار گردآوری اطلاعات، پرسشنامه عوامل موثر بر شکل گیری و ارتقای تفکر انتقادی  محقق ساخته با 49 گویه می باشد.
یافته ها: یافته های پژوهش آزمون ks پارامتریک بودن آزمون را نشان داد و آزمون همبستگی پیرسون نشان داد که عوامل موثر در شکل گیری (ارتباطات و اطلاعات، آموزش و یادگیری( و عوامل موثر در ارتقاء (سواد رسانه ای، ریسک پذیری و تحمل ابهام) بر شکل گیری و ارتقای  تفکر انتقادی مدیران تاثیر مثبتی داشته است.
نتیجه گیری: بر اساس یافته های پژوهش می‌توان اذعان داشت که مدیران سازمانی با تقویت عوامل موثر در  شکل‌گیری و ارتقای تفکر‌انتقادی در سازمان موفق‌تر عمل می‌کنند.
 
واژه‌های کلیدی: عوامل مؤثر، شکل گیری، ارتقاء، مدیران
متن کامل [PDF 1394 kb]   (1052 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: عمومى
دریافت: 1399/10/6 | انتشار: 1399/12/25

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

ارسال پیام به نویسنده مسئول


بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.