logo
جلد 6 - ویژه سلامت و مدیریت                   جلد 6 - ویژه سلامت و مدیریت صفحات 0-0 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Farid R, Kiakojori D, Taghi Pourian M J, Eslami S. Iranian Islamic Approach to Futures Research by Explaining the Lifestyle, Concept of Leadership and Endearment Management Using Metaphorical Reasoning. Islamic Life Style 2022; 6
URL: http://islamiclifej.com/article-1-712-fa.html
فرید رهنما، کیا کجوری داود، تقی پوریان محمد جواد، اسلامی سعید. رویکرد ایرانی اسلامی به آینده‌پژوهی با تبیین مفهوم سبک زندگی، رهبری و مدیریت مهرورز با استفاده از استدلال استعاری. سبک زندگی اسلامی با محوریت سلامت. 1401; 6 ()

URL: http://islamiclifej.com/article-1-712-fa.html


1- دانشجوی دکتری، گروه مدیریت دولتی، واحد چالوس، دانشگاه آزاد اسلامی، چالوس، ایران.
2- دانشیار، گروه مدیریت دولتی، واحد چالوس، دانشگاه آزاد اسلامی، چالوس، ایران (نویسنده مسئول). ، davoodkia@iauc.ac.ir
3- استادیار، گروه مدیریت دولتی، واحد چالوس، دانشگاه آزاد اسلامی، چالوس، ایران.
4- دانشیار، گروه علوم سیاسی، واحد چالوس، دانشگاه آزاد اسلامی، چالوس، ایران.
چکیده:   (2076 مشاهده)
هدف: استفاده از قدرت نرم و نقش آن در اداره امور جامعه روز به روز مطلوبیت بیشتری می‌یابد و بر انگیختن مهر و محبت در کارکنان و مخاطبان سازمان در مدیریت مهرورز از موضوعات موردتوجه در مدیریت دولتی نوین و علم سیاست است.
مواد و روش ها: این پژوهش بر مبنای رویکرد کیفی- کمی با روش آینده‌پژوهی تعبیری با استدلال استعاری و استعاره پردازی می‌باشد؛ به صورتی که با تبیین آینده‌پژوهی، آینده‌های محتمل و ممکن افزایش مطلوبیت به‌کارگیری قدرت نرم و احیای مفهوم رهبری و مدیریت مهرورز همگام با تحولات علم مدیریت دولتی موردتوجه قرار می‌گیرد.
یافته ها: در این پژوهش تلاش بر این مهم می‌باشد که از مضامین و مفاهیم غنی مربوط به «کهن الگوی مهر» نشأت‌گرفته از فرهنگ ایران باستان و استمرار معنوی آن در قالب اسلام رحمانی و مضامین مربوط به مهرورزی در ادب عرفانی، در تبیین جوهره و مؤلفه‌های مفهوم رهبری و مدیریت مهرورز استفاده گردد تا بتواند به‌عنوان الگویی بومی و مناسب در اداره امور جامعه مطرح شود.
نتیجه گیری: نتایج آزمون مؤلفه‌های استخراج‌شده در جامعه آماری نشان می‌دهد جهت دارا بودن یک سازمان الگو با مدیریت مهرورز می‌توان مؤلفه‌های استخراج‌شده در این تحقیق را بیش از پیش موردتوجه مدیران قرار داد
متن کامل [PDF 2079 kb]   (338 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: بالینی
دریافت: 1399/12/11 | انتشار: 1400/4/10

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

ارسال پیام به نویسنده مسئول


بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.